Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Τα παιδιά θα ρθούνε στις οχτώ.

Συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου έδωσε ο Αλέξανδρος Ρήγας και Βασιλική Ανδρίτσου στο cafe-bar GARCON, Λεωφόρος Νίκης και Αγιάς Σοφίας 2, Θεσσαλονίκη, για το θεατρικό έργο που πρωταγωνιστούν με τίτλο ''Τα παιδιά θα ρθούνε στις οχτώ''.


Το έργο που έχει πολλά στοιχεία stand up comedy και στηρίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις το έγραψε ο Αλέξανδρος Ρήγας με τον Δημήτρη Αποστόλου.
Η ιστορία εκτυλίσσεται στο υπόγειο του σπιτιού του ενός ζευγαριού, που έχει εγκλωβιστεί εκεί από δυο ληστές. Κατά την διάρκεια της νύχτας που γίνεται η ληστεία στον πάνω όροφο , το ζευγάρι κάνει μια αναθεώρηση της ζωής του, εξαιτίας του φόβου ότι θα πεθάνει. Έτσι, μέσα από εντάσεις, θυμό, γέλιο... συνειδητοποιούν πως δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλο.


 Ο Αλέξανδρος Ρήγας υποδύεται τον Γιώργο, ο οποίος είναι ένας κλασικός νεοέλληνας που είναι λίγο απ’ όλα. Είναι ένας τύπος με σπουδές , με πολλά όνειρα για την ζωή του που δεν έκανε τίποτα από αυτά, όχι επειδή η ζωή του φέρθηκε άσχημα, αλλά επειδή εκείνος φέρθηκε άσχημα στην ζωή του. Ένας άνθρωπος που ξεκίνησε να είναι πολύ καλλιεργημένος και κατέληξε να είναι στη "λαμογιά".
 Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι μια κλασική Ελληνίδα γυναίκα, η οποία μετά τον γάμο έχει αφήσει τον εαυτό της. «Είμαι μια νεόπλουτη "κυρία", αμόρφωτη, κάπως αθώα συναισθηματικά, λίγο κουτσομπόλα με βασική έλλειψη σεξουαλικής δραστηριότητας και με προβλήματα με τον σύζυγό της, σατιρίζοντας μ'αυτόν τον τρόπο όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2012.

Η Βασιλική Ανδρίτσου δίνει συνέντευξη στο Χρήστο Γιασκουλίδη.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας δίνει συνέντευξη στο Χρήστο Γιασκουλίδη.

Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος και Αλέξανδρος Ρήγας.